© Suomen Villakoirakerho r.y.  Finska Pudelklubben

Suomen Villakoirakerho SVK - Finska Pudelklubben FPK r.y. Virallinen rotujärjestö

ENGLISH

Suomen Villakoirakerho r.y. (SVK) on Suomen Kennelliitton hyväksymä rotujärjestö, jonka tarkoituksena on edistää puhdasrotuisten villakoirien kasvatusta ja jalostusta. Yhdistys on perustettu 1962 ja siihen kuuluu noin 2 100 jäsentä, jotka päättävät yhdistyksen toiminnasta kaksi kertaa vuodessa järjestettävissä sääntömääräisissä kokouksissa.


SVK:n käytännön toiminnasta vastaa yhdistyksen sääntöjen mukaisesti valittu hallitus. Kotipaikka on Helsinki, mutta yhdistyksellä on myös alueellista toimintaa ja neuvontaa, kuten paikallisosastot.


SVK järjestää vuosittain virallisen erikoisnäyttelyn. Lisäksi yhdistys järjestää mestaruuskilpailut tottelevaisuudessa ja agilityssa. Yhdistyksellä on myös pentu- ja jalostusneuvontaa. Tämän lisäksi järjestetään koulutuspäiviä sekä tuetaan terveystarkastuksia mahdollisuuksien mukaan.


Kerho toimittaa myös neljä kertaa vuodessa ilmestyvää PUUDELI-jäsenlehteä jossa on mm. ajankohtaisia artikkeleita, tietoja tulevista tapahtumista, haastatteluja, viralliset terveyslausunnot sekä näyttely- ja kilpailutuloksia.


Kaikki toiminta hoidetaan vapaaehtoisten jäsenten toimesta.


Tervetuloa mukaan!


Suomen Villakoirakerho SVK  r.y.