© Suomen Villakoirakerho r.y.  Finska Pudelklubben

Suomen Villakoirakerho SVK - Finska Pudelklubben FPK r.y. Virallinen rotujärjestö

ENGLISH

Vuosittain järjestetään agilityn Suomenmestaruuskilpailut. Joukkueet koostuvat 3-luokan koirista. Joukkuekilpailut ovat epävirallisia.


Osallistumisoikeus on puhdasrotuisilla, Suomen Kennelliiton rekisterissä olevilla koirilla, lisäksi koirien omistajien tulee olla edustamansa yhdistyksen jäsen.


Joukkuekilpailuun yhdistykset voivat osallistua joka säkäluokkaan (mini, midi ja maxi) yhdellä joukkueella. Joukkue koostuu neljästä 3-luokan koirasta. Lisäksi jokaisella joukkueella on oikeus ilmoittaa yksi varakoira.


Joukkueen tulokseen lasketaan kolmen parhaan koiran tulos. Mikäli joukkueesta kaksi koiraa saa hylätyn suorituksen, joukkue ei saa tulosta.


Agilityn SM-joukkuekilpailuiden yhteydessä kilpaillaan myös seuramestaruudesta. Seuramestaruudesta kilpailevat kaikki yhdistykset, joilla on kaikissa säkäluokissa (mini, midi ja maxi) joukkue. Mikäli seuralla ei ole SM-joukkuetta kaikissa säkäluokissa, voi seura koota puuttuvan joukkueen 1- ja 2-luokan koirista kilpailemaan seuramestaruudesta. Seuramestaruuteen lasketaan jokaisesta joukkueesta kaksi parasta tulosta (yhteensä kuusi tulosta). Mikäli jonkun säkäluokan joukkueesta kolmen koiran tulos on hylätty, seura ei saa tulosta.


Suomen Villakoirakerho SVK ry:n joukkueiden kokoamisesta ja edustajien valitsemisesta joukkueeseen vastaa agilitytiimi, johon SVK ry:n hallitus nimeää kaksi henkilöä.


Suomen Villakoirakerho ry maksaa joukkueiden ilmoittautumismaksut. Joukkueeseen kuuluvat koirat on ilmoitettava samanaikaisesti. Agilitytiimi vastaa ilmoittautumisesta.


Koiran ohjaaja ilmoittaa agilitytiimille halukkuutensa osallistua joukkuekilpailuun viimeistään kuukautta ennen kyseisen kokeen ilmoittautumispäivän umpeutumista. Mukaan liitetään tarvittaessa kopio kilpailukirjasta, josta tulee ilmetä viimeisen 12 kuukauden aikana saavutetut nollatulokset sekä tieto kaikkien virallisten starttien lukumäärästä tuona aikana.


Joukkueeseen haluavat voivat ilmoittautua halukkuutensa agilityvastaavalle.

SM-Agilityjoukkueen kokoaminen

Agility-yhteyshenkilönä toimii Alli Arppe

puh. 040 415 8481 agility@villakoirakerho.com