© Suomen Villakoirakerho r.y.  Finska Pudelklubben

Suomen Villakoirakerho SVK - Finska Pudelklubben FPK r.y. Virallinen rotujärjestö

ENGLISH


Tulokset tulee olla lähetettynä 15.1. klo 24:00 mennessä. Myöhästyneitä tuloksia ei huomioida. Agilitytulosten ilmoittamista helpottaaksemme olemme luoneet kaavakkeen, joka laskee koirakon pisteet automaattisesti sen jälkeen, kun tulokset on sinne kirjattu. Lisätietoja agility@villakoirakerho.com

Kaavake:

http://bot.fi/2w3s


Osallistumisoikeus

Vuoden agilityvillakoira-, Vuoden agilitytulokasvillakoira- ja Vuoden nuori agilityohjaaja -kilpailuihin voivat osallistua Suomessa rekisteröidyt Suomen Villakoirakerho ry:n jäsenten villakoirat. Koiran omistajan ja ohjaajan/ohjaajien on oltava Suomen Villakoirakerho ry:n jäseniä ja jäsenmaksun on oltava maksettuna ko. kisavuodelta. Mikäli koiralla on useampia omistajia, riittää, että yksi heistä on Suomen Villakoirakerho ry:n jäsen.  

 

Vuoden agilityvillakoira -kilpailuihin voivat osallistua kaikki kilpailukauden aikana virallisissa kilpailuissa kisanneet villakoirat.

 

Vuoden agilitytulokasvillakoira-kilpailuun voivat osallistua ne villakoirat, jotka ovat aloittaneet kisaamisen kilpailukauden aikana tai edellisenä kilpailukautena, mutta osallistuneet edellisellä kaudella korkeintaan viiteen (5) kilpailuun (starttiin) ja kisanneet kilpailukaudella edelleen ykkösluokassa.

 

Vuoden nuori agilityohjaaja –kilpailun osallistumisoikeus alkaa sen vuoden alusta, jonka aikana ohjaaja täyttää kymmenen (10) vuotta ja päättyy sen vuoden lopussa, jonka aikana ohjaaja täyttää 17 vuotta. Vuoden nuori agilityohjaaja-kilpailuun osallistuvien tulee ilmoittaa tulosten ilmoittamisen yhteydessä ohjaajan syntymäaika sekä erikseen mainita osallistuminen ko. kilpailusarjaan.


Pisteiden laskemisesta

Kilpailuiden tulosten tulee olla Suomen Kennelliiton virallisten 1.-, 2.- ja/tai 3.-luokkien yksilökilpailuista. Mukaan ei lasketa joukkuekilpailuja.

 

1.     Vuoden agilityvillakoira –pisteitä laskettaessa otetaan huomioon vähintään viisi (5) tai enintään kymmenen (10) tulosta. Kilpailuista jaetaan tulos- ja sijoituspisteitä sekä erillisistä ansioista lisäpisteitä. Tulokset voivat olla 1.-, 2.- tai 3.-luokasta.

2.     Vuoden agilitytulokasvillakoira –pisteisiin lasketaan vähintään kolme (3) tai enintään kuusi (6) tulosta, jotka on saavutettu kilpailukauden aikana 1.- ja 2.-luokista.

3.      Vuoden nuori agilityohjaaja-pisteet lasketaan kuten Vuoden agilityvillakoira –kilpailun pisteet.

 

Mikäli useampi koira saa saman pistemäärän, lasketaan koiran kaikki sen vuoden aikana saavutetut nollat yhteen ja voittaja on se, jolla on enemmän nollatuloksia. Mikäli nollatuloksetkin menevät tasan, on voittaja se, jolla on eniten 1. sijoja, 2. sijoja jne.


Kilpailuaika

Kilpailuaika on kalenterivuosi.

 

Tulosten ilmoittaminen

Tulokset tulee lähettää sähköpostitse tai postitse tammikuun 5. päivään mennessä (postileima) Puudeli-lehdessä ja kerhon nettisivuilla mainittuun osoitteeseen.

Tulokset tulee kopioida Suomen Kennelliiton (SKL) tai Suomen Agilityliiton (SAGI) kotisivuilta. Niiden tulosten osalta, jotka eivät vielä näy kyseisillä sivustoilla, tulee toimittaa kopio kilpailukirjasta, tuomarin sihteerin lipukkeesta tai muusta luotettavasta tuloslistauksesta.

Tuloksista kertyneet pisteet tulee itse laskea valmiiksi pistetaulukon mukaisesti excel-lomakkeelle. Lisäksi tulee ilmoittaa koiran viralliset tiedot, kilpailuluokka ja omistajan yhteystiedot. Kysymyksissä ota yhteyttä ilmoittautumisten vastaanottajaan.

Epäselvissä tapauksissa tulosten hyväksymisestä päättää Suomen Villakoirakerho ry:n hallitus. Puuttellisia tai myöhästyneitä tietoja ei huomioida.


Palkintojen jakaminen

Vuoden agilityvillakoira –kilpailussa palkitaan voittajat pikkumini-, mini-, medi-, pikkumaksi-  ja maksiluokissa. Vuoden agilitytulokasvillakoira ja Vuoden nuori ohjaaja -kilpailuissa palkitaan voittajat. Palkinnot jaetaan kilpailuvuotta seuraavan vuoden Suomen Villakoirakerho ry:n erikoisnäyttelyssä.

 

Sääntöihin voi tehdä muutoksia vain Suomen Villakoirakerho ry:n hallitus. Säännöt astuvat voimaan 1.1.2018.


Tulos- ja sijoituspisteet

Kymmenen (10) tuloksen perusteella annetaan tulos- ja sijoituspisteitä seuraavien taulukoiden mukaisesti.


Tulospisteet
Sijoituspisteet (tulos max. 5.00)Lisäpisteet

Lisäpisteitä annetaan seuraavasti:


Vuoden Agilityvillakoirasäännöt

Agility-yhteyshenkilönä toimii Alli Arppe

puh. 040 415 8481 agility@villakoirakerho.com

Tulos

1. luokka

2. luokka

3. luokka

0

5

8

16

0.01-4.99

3

5

10

5.00-15.00

1

3

5

Sijoitus

1. luokka

2. luokka

3. luokka

I

4

6

10

II

2

4

8

III

1

2

6

IV


1

4

V2

VI1

Sijoitus

Villakoirien- ja piirin mestaruudet

EO-karsinnat

SM-kilpailut, halli-SM, MJ-karsinnat

I

15

50

100

II

10

40

80

III

5

30

50

IV

3

10

40

V

2


10

VI

1


9

VII8

VIII7

IX6

X5

Finaalipaikka10

Osallistuminen

2

5

10