© Suomen Villakoirakerho r.y.  Finska Pudelklubben

Suomen Villakoirakerho SVK - Finska Pudelklubben FPK r.y. Virallinen rotujärjestö

ENGLISH

Suomen Villakoirakerho ry:n järjestämistä rotumestaruuksista agilityssa kilpaillaan vuosittain.


Mestaruuskilpailun järjestämisestä vastaa Suomen Villakoirakerho ry, joka voi myöntää järjestämisoikeuden jollekin paikallisosastolle tai muulle taholle. Agilitymestaruudesta kilpailevat Suomen Kennelliiton rotukoirarekisteriin rekisteröidyt villakoirat. Koiran omistajan ja ohjaajan on oltava Suomen Villakoirakerho ry:n jäseniä ja jäsenmaksun on oltava maksettuna ko. vuodelta.


Agilitymestaruudesta kisataan virallisilla 3. luokan radoilla ja muut tasoluokat (1.-2. luokkalaiset) voivat osallistua mestaruusradoille ulkopuolisina virallisten starttien jälkeen. Alemmille tasoluokille ei anneta aikatasoitusta. Jokaisessa kokoluokassa (pikkumini, mini, medi, pikkumaksi ja maksi) kisataan mestaruudesta, jolloin agilitymestareita voi olla viisi (yksi/xs-s-m-sl-l). Mestaruudet ratkaistaan ensisijaisesti kahden radan yhteistuloksella, tasatilanteessa painoarvo agilityradalla.


Mikäli koirakko ei saa tulosta molemmilta radoilta, sijoitus määräytyy yhdeltä radalta saadun tuloksen mukaan seuraavasti:

agilityradan nollatulokset

hyppyradan nollatulokset

radalta saatujen virhe-/aikavirhepisteiden mukaan.


Jokaisesta kokoluokasta palkitaan vähintään voittaja.


Mestaruuskilpailuista ilmoitetaan Suomen Villakoirakerho ry:n virallisilla nettisivuilla, Facebook-ryhmässä ja Puudeli-lehdessä viimeistään kolme kuukautta ennen kilpailuja.


Sääntöihin voi tehdä muutoksia ainoastaan Suomen Villakoirakerho ry:n hallitus. Säännöt astuvat voimaan 31.7.2018.


Agilitymestaruuskilpailun säännöt

Agility-yhteyshenkilönä toimii Alli Arppe

puh. 040 415 8481 agility@villakoirakerho.com