© Suomen Villakoirakerho r.y.  Finska Pudelklubben

Suomen Villakoirakerho SVK - Finska Pudelklubben FPK r.y. Virallinen rotujärjestö

ENGLISH

Kotia vaihtavat -listalle otetaan seuraavat kriteerit täyttäviä koiria:

- koiran on oltava rekisteröity Suomen Kennelliittoon

- koiran on oltava vähintään 9 kk ikäinen

- ilmoittaja/omistaja on oltava SVK:n jäsen

- tai hallituksen päätöksellä jolloin edellisistä vaatimuksista voidaan poiketa

PENTULISTAT - Kotia vaihtavat

Päivitetty 4.7.2017


KESKIKOKOINEN VILLAKOIRA - musta

7-vuotias musta keskikokoinen uros etsii aktiivista, koirakokenutta ja sitoutuvaa, aikuista kotia. Ei lapsiperheeseen tai perheeseen, jossa lastenhankintasuunnitelmia tulevaisuudessa. Koira on luonteeltaan sosiaalinen, rohkea, kova, dominoiva, saalisviettinen ja aktiivinen, eli tarvitsee määrätietoista koulutusta ja suositeltavaa on aloittaa jokin aktiivipuolen harrastus koiran kanssa. Koiralla on allergiaa, johon atopica-lääkitys. Lisätietoja koiran luonteesta ja allergiasta saat kasvattajalta. Ei jalostuskäyttöön. Koira luovutetaan ilmaiseksi, mutta omistajuuden siirtymisen ehtona ovat kattavat viralliset luustokuvat, sekä virallinen silmä- ja polvitarkastus, jotka uusi omistaja kustantaa koiralle (kuluarvio noin 400 €).

http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI17186/10&R=172.2

Johanna Väisänen, Kuopio  johannavaisanen1@outlook.com

(Päivitetty 21.5.2017)


ISOVILLAKOIRA - musta

6-vuotias musta isovillakoira uros etsii aktiivista, koirakokenutta ja sitoutuvaa, aikuista kotia. Yhden aikuisen tai aikuisen parin koira. Ei lapsiperheeseen tai perheeseen, jossa lastenhankintasuunnitelmia tulevaisuudessa. Koira on luonteeltaan mielyttämishaluinen, helposti kiintyvä ja oppiva, mutta välillä yliaktiivinen uusissa tilanteissa ja toisten koirien kanssa. Metsässä hyvin saalisviettinen ja aktiivinen, eli tarvitsee määrätietoista koulutusta ja suositeltavaa on aloittaa jokin aktiivipuolen harrastus koiran kanssa. Koira on perusterve, rokotettu, madotettu ja trimmattu. Hyväksytty jalostustarkastuksessa.

Tärkeintä on löytää koiralle hyvä ja pysyvä koti.

Tiedustelut: Malika Floor, p. 050 5232095, mkkfloor@icloud.com

(Lisätty 24.5.2017)


KÄÄPIÖVILLAKOIRA - musta

Uutta kotia etsii terve 8-vuotias musta kääpiövillakoirauros (syntynyt 30.12.2008). Koira on iloinen, aktiivinen, seurallinen, miellyttämishaluinen ja todella herkkä. Koira luovutetaan lapsettomaan kotiin ainoaksi koiraksi. Koirasta luovutaan, koska yhteiselo perheen toisen koiran kanssa ei yrityksistä huolimatta enää onnistu.


Linkki koiran tietoihin: https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI20009/09&R=172.31


Maarit Karlsson ja Päivi Intosalmi

Yhteydenotot sähköpostilla osoitteeseen paivi.intosalmi@gmail.com

(Lisätty 4.7.2017)